Stadspark Rosorum in Zevenaar

Het park Rosorum in Zevenaar is een klein park dat om een kinderboerderij en een begraafplaats ligt. Rondom ligt een sloot met een paar grotere plassen en een vogel-eiland. Het pad van ongeveer een kilometer ligt daar weer omheen.

Er zijn een skatebaan en een kinderspeelveldje voor de kleintjes en ook bij vissers en hondenbezitters is het een populair parkje. Maar ook reigers, aalscholvers, ganzen, eenden, meerkoeten, waterhoentjes, duiven, meeuwen en vele andere vogelsoorten vinden er hun plek door het jaar heen.

Gemaakt met

Deze tour is gemaakt met de Xphase Pro S camera. De panoramas zijn bewerkt in Affinity Photo en de tour zelf is gebouwd in Pano2VR. Ook de losse foto's en videos (op één na) zijn door mij gemaakt, met verschillende Lumix cameras.

Deze tour is ook op Google Streetview gezet (klik!) waar je hem ook kunt bewonderen. Deze web-tour gebruikt nog een basis 'skin', het krijgt nog een Landsnatuur skin. Deze is nog in ontwikkeling.

Hoe het werkt:

  • Sleep met de muis om rond te kijken
  • Zoom in/uit met het muiswiel
  • Klik op de zwevende bolletjes voor het volgende panorama
  • Aanrader: Gebruik de fullscreen knop om de tour op het hele scherm te zien (vierkantje met schuine pijl)

Deze tour is eigenlijk nog in ontwikkeling. Voor nu is het een fijne wandeling door het park maar hier komt nog veel meer bij! Kom hier over een tijdje nog eens terug om te zien hoe mooi de tour is geworden.

Bekijk ook