Virtual Tours - kijken in 360 graden

Ontdek de natuur om je heen in Virtual Reality. In al deze tours kun je werkelijk alle kanten op kijken. Met je muis sleep je door de foto's zodat je overal om je heen kunt kijken naar de omgeving. Landsnatuur maakt gebruik van verschillende systemen om deze Tours te bouwen en kan daarmee bijna alle kanten op.

De Virtual Tours van Landsnatuur nemen je mee naar plaatsen die je niet snel op Google Streetview zult vinden. Hoewel ik sommige van deze tours ook daarop publiceer, als Google Trusted Streetview Photographer. Maak je keuze hieronder en geniet! In elke tour zit ook een knop om hem fullscreen te bekijken, op je volledige schermgroote: aanrader!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Net ten noorden van Doetinchem vindt je de Kruisbergsche Bosschen, die weer verdeeld zijn in het Hagenbos en de Breukinkheide. Een heerlijk gebied om in de wandelen met afwisselende bossen en heide veldjes. Qua landschap een beetje zoals een mini-Veluwe, maar dan zonder heuvels.

 

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Na de Posbank nu eens een kijkje gaan nemen op een heel ander stuk Veluwe. Het Kootwijkerzand, een stukje savanne in Nederland. Eén van de grootste zandverstuivingen in ons landje. Net als bij de Posbank heb je zo het idee dat je heel ergens anders in de wereld wandelt.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Park Nieuweling in Duiven is een park met een hoge natuurwaarde door de uitbundige rietkragen langs de vijvers. Hoewel het geen groot park is biedt het rietvogels alle kansen. Behalve de dikke rietkragen vindt je er ook een stuk dat als moerasland is ingericht wat weer andere soorten mogelijkheden biedt. Deze tour neemt je mee op een wandeling door het park met mooie uitkijkjes over de vijvers.

Bezoek ook:

logo2s-0919.png
Foto's, filmpjes, verhalen en virtuele tours die je kennis laten maken met natuur in Nederland. Niet alleen de grote bekende natuurgebieden maar ook de minder bekende en zelfs gewoon buiten je deur.

Contact Info:

Via email:       info@landsnatuur.nl


© 2022, Landsnatuur - Frank Maurits.
Alles eigen werk, alle rechten voorbehouden

Search

X

Alle rechten voorbehouden

Teksten, foto's en videos van Landsnatuur zijn allemaal eigen werk en copyright protected.

Wil je een foto of tekst ergens voor gebruiken neem dan contact op via info@landnatuur.nl.