Virtual Tours - kijken in 360 graden

Ontdek de natuur om je heen in Virtual Reality. In al deze tours kun je werkelijk alle kanten op kijken. Met je muis sleep je door de foto's zodat je overal om je heen kunt kijken naar de omgeving. Landsnatuur maakt gebruik van verschillende systemen om deze Tours te bouwen en kan daarmee bijna alle kanten op.

De Virtual Tours van Landsnatuur nemen je mee naar plaatsen die je niet snel op Google Streetview zult vinden. Hoewel ik sommige van deze tours ook daarop publiceer, als Google Trusted Streetview Photographer. Maak je keuze hieronder en geniet! In elke tour zit ook een knop om hem fullscreen te bekijken, op je volledige schermgroote: aanrader!

Kootwijkerzand

Na de Posbank nu eens een kijkje gaan nemen op een heel ander stuk Veluwe. Het Kootwijkerzand, een stukje savanne in Nederland. Eén van de grootste zandverstuivingen in ons landje. Net als bij de Posbank heb je zo het idee dat je heel ergens anders in de wereld wandelt.

Park Nieuweling - Duiven

Park Nieuweling in Duiven is een park met een hoge natuurwaarde door de uitbundige rietkragen langs de vijvers. Hoewel het geen groot park is biedt het rietvogels alle kansen. Behalve de dikke rietkragen vindt je er ook een stuk dat als moerasland is ingericht wat weer andere soorten mogelijkheden biedt. Deze tour neemt je mee op een wandeling door het park met mooie uitkijkjes over de vijvers.

Skytour Zevenaar

Heb je ooit wel eens vanuit de lucht over je eigen stad willen uitkijken? Als je in Zevenaar woont heb je geluk: dat heeft Landsnatuur al voor je gedaan en jij kan meekijken! Op verschillende plekken in de stad ben ik naar boven gegaan met een kleine drone en heb voor jou daar 360 graden foto's gemaakt. In deze foto's kun je alle kanten op om je heen kijken!

Bezoek ook:

logo2s-0919.png
Foto's, filmpjes en verhalen
over de Nederlandse natuur

Contact Info:

Via email:       info@landsnatuur.nl


© 2024, Landsnatuur - Frank Maurits.
Alles eigen werk, alle rechten voorbehouden

Search