Landsnatuur foto's als muur- of tuindecoratie

Fleur je huis of tuin op met originele muurkunst van Landsnatuur!

Ben je op zoek naar originele muurkunst voor in huis of om cadeau te doen? Haal een stukje natuur in huis met een ingelijste Landsnatuur foto of poster!
Op deze pagina kun je een aantal geselecteerde foto's ingelijst en al naar jouw wens laten thuisbezorgen of als cadeautje bij iemand anders laten bezorgen! Kijk rechts voor alle mogelijkheden, er staat vast iets tussen dat perfect bij jou interieur past.

Behalve als muurdecoratie kun je de foto's ook laten afdrukken als puzzel, placemat, jaaragenda-cover en sommige zelfs als tuinposter (binnenkort) of op een drink mok (binnenkort). Mogelijkheden genoeg!

Zie je een andere leuke foto hier op Landsnatuur die niet in de catalogus staat? Mail dan even naar info@landsnatuur.nl en je krijgt een persoonlijke bestel-link toegestuurd. Hoe origineel is dat!

Hoe het werkt:

Kies je foto in de catalogus en klik op 'Bestellen'. Je komt dan in de shop-omgeving, waar je kunt kiezen hoe en hoe groot je de foto wilt hebben. Vul daarna je naam en adres in, controleer je bestelling en reken veilig af met iDeal in je eigen bank-omgeving.

Je ontvangt een mail met een bevestiging en een mail wanneer je product wordt verzonden. Houdt rekening met een levertijd van 4 tot 5 werkdagen.

Maak je huis mooier met Landsnatuur. Begin hier!

Muurdecoratie

Mogelijkheden:

  • Afgedrukte foto op canvas, aluminium, plexiglas, hout, forex, dibond, karton of kurk
  • Afmetingen foto tussen 30x20 cm en 90x60 cm groot
  • Posters in formaten tussen A4 (21x29,7 cm) en A0 (84,1x118,9 cm)
  • Weersbestendige tuinposters van 150x100 cm en 200x150cm
  • Foto's op een agenda-cover, placemat, houten puzzel (leuk voor de kinderen ook) of als origineel mondkapje.

Landsnatuur catalogus

Waterdruppels

Koninginnenrups

The Green Church

Misty Fields

Early Morning

Road to Morning

Sunstar

Golddusk 1

Golddusk 2

Groessen

Image
Voor deze service maakt Landsnatuur gebruik van de print-on-demand service PrintAPI, die geleverd wordt door de Fotofabriek in Groningen. Zij maken het mogelijk om de foto's af te drukken en te leveren. PrintAPI vormt daarmee de 'backline' van de shop, en Landsnatuur is de 'frontoffice'.

Het hele bestelproces vindt plaats via PrintAPI en de betaling vindt plaats op de eigen beveiligde omgeving van jouw bank via iDeal. Houdt voor de levering een termijn van 3 tot maximaal 4 werkdagen aan. Je krijgt een bevestiging als je bestelling is geplaatst en als je bestelling klaar is voor verzending. Voor vragen kunt je contact opnemen met info@landsnatuur.nl
logo2s-0919.png
Foto's, filmpjes, verhalen en virtuele tours die je kennis laten maken met natuur in Nederland. Niet alleen de grote bekende natuurgebieden maar ook de minder bekende en zelfs gewoon buiten je deur.

Contact Info:

Via email:       info@landsnatuur.nl


© 2022, Landsnatuur - Frank Maurits.
Alles eigen werk, alle rechten voorbehouden

Search

X

Alle rechten voorbehouden

Teksten, foto's en videos van Landsnatuur zijn allemaal eigen werk en copyright protected.

Wil je een foto of tekst ergens voor gebruiken neem dan contact op via info@landnatuur.nl.