Landsnatuur foto's als muur- of tuindecoratie

Bestel ze als posters, op canvas, plexiglas en meer of afgedrukt op een jaar-agenda, placemat, puzzel en zelfs je eigen mondkapjes

Via deze webshop kun je snel en eenvoudig één van de geselecteerde foto's van Landsnatuur laten afdrukken en thuis bezorgen. Een originele aanwinst voor je eigen huis, of een mooi cadeau voor iemand anders.

Een groot scala aan afdrukmogelijkheden staat voor je klaar! Zo kun je de foto's laten afdrukken op een ruim assortiment aan materialen en in verschillende maten. Daarmee bestel je precies wat past bij jouw interieur.

Behalve al muurdecoratie kun je de foto's ook laten afdrukken als puzzel, placemat, jaaragenda-cover en zelfs als tuinposter! Mogelijkheden genoeg!

Zie je een leuke foto op Landsnatuur die er niet tussenstaat? Mail dan even naar info@landsnatuur.nl en je krijgt een persoonlijke bestel-link toegestuurd!
Muurdecoratie

Landsnatuur catalogus

Waterdruppels

Koninginnenrups

The Green Church

Misty Fields

Early Morning

Road to Morning

Sunstar

Golddusk 1

Golddusk 2

Image
Voor deze service maakt Landsnatuur gebruik van de print-on-demand service PrintAPI, die geleverd wordt door de Fotofabriek in Groningen. Zij maken het mogelijk om de foto's af te drukken en te leveren. PrintAPI vormt daarmee de 'backline' van de shop, en Landsnatuur is de 'frontoffice'.

Het hele bestelproces vindt plaats via PrintAPI en de betaling vindt plaats op de eigen beveiligde omgeving van jouw bank via iDeal. Houdt voor de levering een termijn van 3 tot maximaal 4 werkdagen aan. Je krijgt een bevestiging als je bestelling is geplaatst en als je bestelling klaar is voor verzending. Voor vragen kunt je contact opnemen met info@landsnatuur.nl
logo2s-0919.png
Foto's, filmpjes en verhalen
over de Nederlandse natuur

Contact Info:

Via email:       info@landsnatuur.nl


© 2024, Landsnatuur - Frank Maurits.
Alles eigen werk, alle rechten voorbehouden

Search