Bekijk Zevenaar van 50 meter hoog

Heb je ooit wel eens vanuit de lucht over je eigen stad willen uitkijken? Als je in Zevenaar woont heb je geluk: dat heeft Landsnatuur al voor je gedaan en jij kan meekijken!

Op verschillende plekken in de stad ben ik naar boven gegaan met een kleine drone en heb voor jou daar 360 graden foto's gemaakt. In deze foto's kun je alle kanten op om je heen kijken! Bekijk bekende plekken zoals het Raadhuisplein of het Station eens van bovenaf, in veel betere kwaliteit dan op Google Maps.

Maar je kunt nog veel meer doen in zo'n virutal tour. Ontdek namen van locaties door op de witte bolletjes te gaan staan met je muis, gebruik de Google Maps kaart om te zien waar de foto's gemaakt zijn en snel naar bepaalde foto's te springen.

Ook de menu balk onderin biedt je mogelijkheden om interactief met het panorama bezig te zijn. Zo start of stop je daar automatisch ronddraaien van de panoramas, open je het miniaturen menu voor een overzicht van alle panoramas en kun je schakelen tussen normaal beeld en kleine planeet (Little Planet) weergave.

Zelf een luchtfoto maken voor eigen gebruik

Zie je een mooi uitzicht, of je eigen wijk van boven en wil je daar wel een foto van hebben? Klik dan op de 'Maak Foto' knop en je kan direct een foto downloaden die precies weergeeft waar je op dat moment naar kijkt. Dat kan ook een kleine planeet zijn!

Klik op de Start-knop hieronder om de tour te bekijken.

Hoe het werkt:

  • Klik op de Start knop in de Tour
  • Sleep met de muis om rond te kijken
  • Zoom in/uit met het muiswiel
  • Klik op de zwevende spiegelballen voor het volgende panorama
  • zweef met de muis over de witte stippen voor meer informatie
  • Aanrader: Gebruik de fullscreen knop om de tour op het hele scherm te zien (vierkantje met schuine pijl)
  • Aanrader: Gebruik de Little Planet knop voor een verrassende blik op Zevenaar (witte cirkel met 2 bolletjes)
  • Klik op Maak Foto om een foto van wat je ziet te downloaden voor eigen gebruik

Bekijk ook