Urbex - Steenfabriek Riverstone


Deze virtual tour speelt automatisch af, je kunt dus overal 'rondkijken' zonder iets te doen. Je kan ook met de muis (of vinger op je telefoon) zelf in elke foto rondkijken. Via de knoppen onderin zoom je in of uit, start of stop je de animatie, verberg je de thumbnails, verander je de projectie of bekijkt de tour fullscreen. Via de plattegrond kun je ook rechtstreeks naar plekken in het gebouw springen en zie je waar je bent en naar welke kant je kijkt.

Steenfabriek De Groot / Riverstone - Rheden

Al sinds de jaren tachtig, bijna 40 jaar geleden, ligt deze steenfabriek er verlaten bij. Inmiddels geheel vervallen en hier en daar begint de natuur het terrein te claimen. Er zijn al verschillende plannen voor geweest, zoals een woonwijk of een transport-hub, maar die hebben het niet gehaald.

De gemeente Rheden wil het onderdeel maken van een klimaatpark, maar de eigenaar van het terrein wil er nu een nieuwe klimaatneutrale steenfabriek neerzetten die geheel op zonne- wind- en water-energie moet draaien. Niets is nog definitief.

Gemaakt met

Deze virtual tour is gefotografeerd met een Insta360 One X en samengestelt in Pano2VR 6. De foto's zijn bewerkt in DxO Photolab en Affinity Photo.

Uiteraard alles in eigen beheer gedaan.
logo2s-0919.png
Foto's, filmpjes en verhalen
over de Nederlandse natuur

Contact Info:

Via email:       info@landsnatuur.nl


© 2021, Landsnatuur - Frank Maurits.
Alles eigen werk, alle rechten voorbehouden

Search

X

Alle rechten voorbehouden

Teksten, foto's en videos van Landsnatuur zijn allemaal eigen werk en copyright protected.

Wil je een foto of tekst ergens voor gebruiken neem dan contact op via info@landnatuur.nl.