Stadspark Rosorum - Zevenaar


Deze virtual tour speelt automatisch af, je kunt dus overal 'rondkijken' zonder iets te doen. Je kan ook met de muis (of vinger op je telefoon) zelf in elke foto rondkijken. Via de knoppen onderin zoom je in of uit, start of stop je de animatie, verberg je de thumbnails, verander je de projectie of bekijkt de tour fullscreen.

Stadspark Rosorum - Zevenaar

Het park Rosorum in Zevenaar is een klein park dat om een kinderboerderij en een begraafplaats ligt. Rondom ligt een sloot met een paar grotere plassen en een vogel-eiland. Het pad van ongeveer een kilometer ligt daar weer omheen.

Er zijn een skatebaan en een kinderspeelveldje voor de kleintjes en ook bij vissers en hondenbezitters is het een populair parkje. Maar ook reigers, aalscholvers, ganzen, eenden, meerkoeten, waterhoentjes, duiven, meeuwen en vele andere vogelsoorten vinden er hun plek door het jaar heen.

Gemaakt met

Deze tour is gemaakt met de Xphase Pro S camera. De foto's zijn bewerkt in Affinity Photo en de tour zelf is gebouwd in Pano2VR.

Deze tour is ook op Google Streetview gezet (klik!) waar je hem ook kunt bewonderen. Deze web-tour is een simpele standaard tour om te kijken en genieten.
logo2s-0919.png
Foto's, filmpjes en verhalen
over de Nederlandse natuur

Contact Info:

Via email:       info@landsnatuur.nl


© 2021, Landsnatuur - Frank Maurits.
Alles eigen werk, alle rechten voorbehouden

Search

X

Alle rechten voorbehouden

Teksten, foto's en videos van Landsnatuur zijn allemaal eigen werk en copyright protected.

Wil je een foto of tekst ergens voor gebruiken neem dan contact op via info@landnatuur.nl.