Lobberdense Waard - Pannerden


Deze virtual tour speelt automatisch af, je kunt dus overal 'rondkijken' zonder iets te doen. Je kan ook met de muis (of vinger op je telefoon) zelf in elke foto rondkijken. Via de knoppen onderin zoom je in of uit, start of stop je de animatie, verberg je de thumbnails of bekijkt de tour fullscreen.

Lobberdense Waard - Pannerden

De Lobberdense Waard bij Pannerden is een klein maar rijk natuurgebiedje in de Gelderse Poort waar de Rijndelta begint. Het is een waterrijk ooibos gebied met meren en heel veel watervogels in de uiterwaarden.

Het is de thuisbasis van een grote kolonie aalscholvers en daarnaast vindt je er het hele jaar door vele soorten op doorreis, van ijsvogel tot lepelaar en van fuut tot krakeend. Maar ook veel wild door de uiterwaarden dwalende paarden, runderen en zelfs herten vindt je er van tijd tot tijd.

Gemaakt met

Deze tour is gemaakt met de Xphase Pro S camera. De panoramas zijn bewerkt in Affinity Photo en de tour zelf is gebouwd in Pano2VR. Ook de losse foto's en videos (op één na) zijn door mij gemaakt, met verschillende Lumix cameras.

Deze tour is ook op Google Streetview gezet (klik!) waar je hem ook kunt bewonderen. Deze web-tour gebruikt voor het eerst de door mij voor Landsnatuur gemaakte interface-skin.
logo2s-0919.png
Foto's, filmpjes en verhalen
over de Nederlandse natuur

Contact Info:

Via email:       info@landsnatuur.nl


© 2021, Landsnatuur - Frank Maurits.
Alles eigen werk, alle rechten voorbehouden

Search

X

Alle rechten voorbehouden

Teksten, foto's en videos van Landsnatuur zijn allemaal eigen werk en copyright protected.

Wil je een foto of tekst ergens voor gebruiken neem dan contact op via info@landnatuur.nl.