Kastelen - Huis Sevenaer


Als je op start klikt begint de tour. Sleep met je muis of vinger (telefoon) om in elke foto in alle richtingen rond te kijken. Via de Panoven icoontjes spring je naar het volgende of vorige panorama. De andere icoontjes tonen foto's, video of informatie

Huis Sevenaer - Zevenaar

Huis Sevenaer is een historische kasteelboerderij uit de 14e eeuw in het hart van Zevenaar. Sinds de bouw heeft het periodes van bloei en verval gekend maar sinds 2011 leeft het kasteel en de omgeving weer op.

De renovatie is nog lang niet af, maar inmiddels heeft het kasteel in zijn muren een goed lopend restaurant met ingredienten van eigen land. Op het landgoed wordt al jaren lang kleinschalige landbouw bedreven, met eigen moestuinen en een kleine veestapel. Biologisch en duurzaam zijn daarbij de sleutelwoorden.

De kasteelboerderij ligt midden in een klein bos, dat tevens dienst doet als vogelreservaat. Het kasteel zelf is niet toegankelijk, maar in de moestuinen en het landgoed zijn regelmatig rondleidingen.

Gemaakt met

Deze tour is gemaakt met de Kodak 4KVR360 camera. De foto's zijn bewerkt in Affinity Photo en de tour zelf is gebouwd in Pano2VR.

Zowel het grafische werk in de 'skin' van de tour als de foto's, bewerkingen en de bouw van de tour zijn door mij gedaan. In de tour komen wel externe links en videos voor.
logo2s-0919.png
Foto's, filmpjes en verhalen
over de Nederlandse natuur

Contact Info:

Via email:       info@landsnatuur.nl


© 2021, Landsnatuur - Frank Maurits.
Alles eigen werk, alle rechten voorbehouden

Search

X

Alle rechten voorbehouden

Teksten, foto's en videos van Landsnatuur zijn allemaal eigen werk en copyright protected.

Wil je een foto of tekst ergens voor gebruiken neem dan contact op via info@landnatuur.nl.